Hvorfor SEGMENTS

I SEGMENTS er vi stolte af det vi leverer, og vi kan stå inde for vores produkter. Vi har nedenfor samlet en række argumenter for, hvorfor I skal vælge at købe fra vores sortiment.

1) Kvalitet, kundetilfredshed & udvikling

I SEGMENTS bestræber vi os på at levere det bedste, vi kan. Hvorfor? Fordi det er nødvendigt for vores eksistens. Lige fra begyndelsen har tanken været simpel: Skab produkter fra allerøverste hylde til så konkurrencedygtige priser som muligt. Vi er klar over, hvor afgørende det er, at produkterne bare virker. 

Både for vores ry, men også for vores forbrugeres daglige gøremål. Vi er ikke bedre end det vores produkter gør os til, og derfor tester og udvikler vi hele tiden vores sortiment, så vi kan garantere vores kunder, at de ikke går galt i byen, når der står SEGMENTS på varen. 

Vi lever af loyale og tilfredse kunder - og vi har det bedst, når vi kan stå inde for vores produkter - og det kan vi heldigvis hos SEGMENTS. 

Hvis du i mod forventning ikke er tilfreds med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi anvender 100% kundetilfredshed eller pengene retur. Vi refunderer det fulde beløb, når du leverer varen retur. Du har dermed ingen risiko, når du handler hos os.

2) Service, dialog & natlevering

Mens hverdagen er præget af forhindringer, vil vi forsøge at gøre det så simpelt som muligt at være forbruger hos os. Vi servicerer efter bedste evne, og det er i dialogen, at vi sammen finder de bedste løsninger. 

Vi har forståelse for, at der kan være behov hos vores forbrugere, der skal håndteres, og hvis vi får det løst på en god måde, håber og tror vi, at de kommer igen. 

Derfor prioriterer vi, at vores kunder har en god og gennemskuelig serviceoplevelse hos Segments. Vi ved, at du når som helst kan få brug for vores produkter og vi tilbyder derfor natlevering. 

Hvis du bestiller senest kl. 10.00, så har du varerne senest kl. 07.00 den følgende dag. Og det bedste er, at det er ganske gratis.

3) Pristilpasning & fleksible koncepter

Prisen en kort og godt en uundgåelig faktor for både os og vores kunder. Der er​ en række faktorer - såsom mængde, loyalitet, produkttyper, servicebehov - der spiller ind i vores prissætning af vores kvalitetsprodukter, men når det er sagt, så er vi slet ikke i tvivl om, at vi kan skabe fælles grundlag, der giver profit hos både jer og os. 

Vi er fleksible, når det kommer til erhvervsløsninger. Vi kan fx tilbyde omkostningsfri lager-løsning, mængderabat-aftaler, byt-til-nyt-aftale eller skarpe stykpriser med hurtig levering. Uanset hvilken løsning I foretrækker, kan vi give jer solide besparelser på jeres nuværende indkøbspolitik.

Ring eller skriv og hør helt uforpligtende om jeres muligheder. 

Firma

SEGMENTS ApS

CVR: 40830464

Adresse

Vassingerød Bygade 8 

3540 Lynge 

Kontakt os

☎ Tlf.: 93 99 97 87

✉ E-mail: kontakt@segments.dk

Find vej